Традиционно телешко варено

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Новак
29
1
31
7
04/02/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции3
"Ето така се приготвя традиционно телешко варено - не пропускайте да си запишете рецептата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете телешките гърди в тенджера и ги залейте с шест чаши гореща вода, посолете.

Добавете корена магданоз и варете месото на бавен огън, като често отпенвате.

Прецедете бульона, а готовото месо обезкостете и нарежете на по-едри резени. В горещия телешки бульон добавете нарязаните целина и моркови. Варете ги 10-тина минути и добавете картофи на кубчета, доматите и месото.

След като телешкото варено е готово го смъкнете от огъня. Овкусете с черен пипер и посолете, ако е необходимо.

Поръсете със ситно нарязан магданоз и сервирайте.

Традиционното телешко варено е готово.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: