Edin.bg»Избрани Колекции»Традиционно Парфе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционно Парфе

Традиционно Парфе

Прегледай всички 29 кулинарни идеи относно традиционно парфе в Edin.bg.
Парфе с ягоди и заквасена сметанаПарфе с ягоди и заквасена сметанаСложете ароматното парфе в хладилник да стегне. Пасирайте ягодите с няколко лъжици захар....
Мока парфеМока парфе
Парфето се налива във формички. След като стегне се гарнира със счуканите лешници. По желание може да се декорира и с шоколадови бонбони....
Лесно парфеЛесно парфе
1
Желатинът се накисва в прясното мляко и се доразтваря на водна баня. Сметаната се разбива със захар на вкус. Желатинът се разбива със захар на...
Лимоново парфеЛимоново парфе
Яйцата, брашното и захарта се разбиват с миксер до получаването на хомогенна смес, която се изсипва в обла тавичка, намазана с олио. Пече се блат....
Лесно малиново парфеЛесно малиново парфе
Поръсете приготвеното парфе с кокосови стърготини и го сложете в хладилник за няколко часа. Насладете се на това лесно малиново парфе....
Традиционно италианско КапрезеТрадиционно италианско Капрезе
Ако желаете, може да поднесете традиционното италианско Капрезе с песто....
Традиционно телешко вареноТрадиционно телешко варено
3
Традиционното телешко варено е готово. Ако рецептата ти харесва, опитай и нашата телешка яхния или тази вкусна телешка супа....
Традиционно българско реванеТрадиционно българско реване
Традиционното българско реване е готово....
Традиционно сладко от къпиниТрадиционно сладко от къпини
Сипете традиционното сладко от къпини в бурканчета и затворете....
Традиционно телешко шкембе чорбаТрадиционно телешко шкембе чорба
Поднесете порция традиционно телешко шкембе чорба със смесени оцет и чесън....
Традиционно Клафути с Яйца и ЧерешиТрадиционно Клафути с Яйца и Череши
Оставете Традиционното Клафути с Яйца и Череши да изстине и му се насладете....
Традиционно брауни с орехи и шоколадТрадиционно брауни с орехи и шоколад
Традиционното брауни с орехи и шоколад е готово....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: