Edin.bg»Избрани Колекции»Много Лесно Парфе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Много Лесно Парфе

Много Лесно Парфе

Открий всички 23 кулинарни идеи относно много лесно парфе в Edin.bg.
Лесно парфеЛесно парфеЖелатинът се накисва в прясното мляко и се доразтваря на водна баня. Сметаната се разбива със захар на вкус. Желатинът се разбива със захар на...
Лесно малиново парфеЛесно малиново парфе
Поръсете приготвеното парфе с кокосови стърготини и го сложете в хладилник за няколко часа. Насладете се на това лесно малиново парфе....
Парфе с ягоди и заквасена сметанаПарфе с ягоди и заквасена сметана
Сложете ароматното парфе в хладилник да стегне. Пасирайте ягодите с няколко лъжици захар....
Мока парфеМока парфе
Парфето се налива във формички. След като стегне се гарнира със счуканите лешници. По желание може да се декорира и с шоколадови бонбони....
Лимоново парфеЛимоново парфе
Яйцата, брашното и захарта се разбиват с миксер до получаването на хомогенна смес, която се изсипва в обла тавичка, намазана с олио. Пече се блат....
Лесно шоколадово суфлеЛесно шоколадово суфле
Насладете се на това лесно шоколадово суфле. По желание го поднесете с топка ванилов сладолед....
Лесно телешко фрикасеЛесно телешко фрикасе
Нарязваме телешкото месо на парчета и го слагаме да се вари в подсолена вода до пълното му сваряване, заедно с едро нарязаните зеленчуци за супа....
Лесно телешко рагуЛесно телешко рагу
Почистваме филето, нарязваме го на 2-3 парчета и го запържваме в загрятата мазнина до равномерно зачервяване. Добавяме нарязания на филийки лук, а...
Лесно агнешко фрикасеЛесно агнешко фрикасе
Загрейте половината масло и запържете в него ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, добавете нарязаното на едри парчета месо и пържете от всички...
Лесно млечно желеЛесно млечно желе
Сложете млякото да кипне. Когато заври, добавете посладевотелно захарта и разтопения в студена вода и отцеден желатин. Разбъркайте добре и оставете...
Лесно сладко рулоЛесно сладко руло
1
Лесното сладко руло е готово....
Лесно класическо реванеЛесно класическо реване
Първата стъпка при приготвянето на това реване е да се отделят белтъците от жълтъците. Белтъците се разбиват на сняг, а жълтъците на пяна. Към...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: