Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пататник от село МомчиловциИзравнете повърхността на този традиционен пататник и го сложете да се пече в предварително загрята фурна на около 180 °C до златисто....
Класически чомлек със свинско
Затворете с капак и сложете традиционния чомлек да се пече на около 220 °C за около 40 минути....
Традиционен славянски гювеч с месо
Щом традиционния славянски гювеч с месо е готов, го поднесете с нарязан магданоз....
Най-вкусната българска мусака
Ако обичате мусака, вижте и тази рецепта за традиционна българска мусака....
Традиционен боровинков чийзкейк
Насладете се на този традиционен боровинков чийзкейк.
Да ви е сладко!...
Кекс с кисело мляко и вафли
Получава се по-рядка смес от тази за традиционен кекс, а накрая и настъргана вафла....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: