Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пататник от село Момчиловци
Изравнете повърхността на този традиционен пататник и го сложете да се пече в предварително загрята фурна на около 180 °C до златисто....
Класически чомлек със свинско
Затворете с капак и сложете традиционния чомлек да се пече на около 220 °C за около 40 минути....
Традиционен славянски гювеч с месо
Щом традиционния славянски гювеч с месо е готов, го поднесете с нарязан магданоз....
Традиционна гръцка баница с крем
Поръсете охладената традиционна гръцка баница с крем с пудра захар....
Традиционен миш-маш
Традиционен миш-маш от старите семейни тефтери.
Ако рецептата ти харесва, опитай и този вкусен турски менемен....
Най-вкусната българска мусака
Ако обичате мусака, вижте и тази рецепта за традиционна българска мусака....
Пилешко с крема сирене, заквасена сметана и гъби
Ако обичаш да хапваш пилешко, опитай и другите ни предложения за пилешко в сос или традиционното пиле фрикасе....
Домашен пилешки бульон
Използвайте готовия домашен бульон за овкусяване на вашата пилешка супа или традиционното пиле фрикасе....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: