Бешамел сос

MarianaMariana
Новак
688
52
17/08/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо268
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и запържете до бледожълто брашното, като бъркате непрекъснато.

Когато брашното достигне до желания цвят, прибавете постепенно млякото или бульона и бъркайте непрекъснато, докато сосът се сгъсти и стане гладък.

Подправете с черен пипер и ситно нарязан магданоз. Застройте соса с жълтъците и по желание може да добавите сварените гъби.

Тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
23.55 лв.
Виж ››

Заложете на домашната храна, особено ако имате тиган с двойно дъно, който готви вместо вас. Удобен, практичен, лесен за съхранение.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар