Телешко Галантина

MarianaMariana
Новак
691
52
02/08/2018
"Когато очаквате скъпи гости, не пропускайте да ги зарадвате с вкусно Телешко Галантина "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо112
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете мляното телешко месо с подправките, настъргания лук, яйцата и филията хляб, предварително накисната във вино и добре отцедена. Овкусете със сол и черен пипер.

Приберете телешката кайма на студено и междувременно нарежете на дребни кубчета езика, пушената сланина и киселите краставички.

Разбъркайте ги заедно с телешката кайма и с намазнени ръце оформете 2 продълговати кюфтета.

Прехвърлете в тавичка, залейте с мазнината и печете в силно загрята фурна. По време на печенето трябва да поливате галантините с по малко вино и соса от самото печене.

Телешкото Галантина се поднася топло или студено, нарязано на филии и със свежа сезонна салата.

Комплект за барбекю с 4 прибора в калъф
Страхотен аксесоар за вашите ястия:
Комплект за барбекю с 4 прибора в калъф
24.99 лв.
Виж ››

Почувствайте се като истински професионалисти около скарата с комплекта за барбекю от 4 части, грижливо събрани в красив калъф. Спечелите заслужени комплименти, приготвяйки вкусна храна за всички с новия си сет за барбекю.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар