Edin.bg»Избрани Колекции»Телешко Фрикасе


Празът се почиства, нарязва се на ситно и леко се посолява.
Задушава се в 3 супени лъжици растително масло.
Като омекне, се наръсва с брашното...

Загрейте половината масло и запържете в него ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, добавете нарязаното на едри парчета месо и пържете от всички...

Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни страхотни предложения за фрикасе като това класическо пиле фрикасе....

Когато лукът се запържи, прибавяме телешкото месо и пържим до зачервяване от всички страни....

Омесете мляното телешко месо с подправките, настъргания лук, яйцата и филията хляб, предварително накисната във вино и добре отцедена....

Подберете крехко телешко месо от бута и го нарежете на еднакви парчета.
Загрейте мазнината и запържете месото от всички страни....

3
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: