Edin.bg»Избрани Колекции»Телешко Бургиньон
Телешко Бургиньон

Телешко Бургиньон

Открий всички 12 кулинарни идеи относно телешко бургиньон в Edin.bg.
Телешко гулашТелешко гулашКогато лукът се запържи, прибавяме телешкото месо и пържим до зачервяване от всички страни....
Телешко ГалантинаТелешко Галантина
Омесете мляното телешко месо с подправките, настъргания лук, яйцата и филията хляб, предварително накисната във вино и добре отцедена....
Телешко таскебапТелешко таскебап
Подберете крехко телешко месо от бута и го нарежете на еднакви парчета. Загрейте мазнината и запържете месото от всички страни....
Традиционно телешко вареноТрадиционно телешко варено
3
Традиционното телешко варено е готово. Ако рецептата ти харесва, опитай и нашата телешка яхния или тази вкусна телешка супа....
Пълнено телешко филеПълнено телешко филе
Нарежете бонфилето напречно и го начукайте, колкото е възможно по-тънко. Изпържете в олиото кубчетата бекон, добавете ситно нарязания лук, филийките...
Лесно телешко задушеноЛесно телешко задушено
Шпиковаме телешкото месо с резенчета сланина, зърна черен пипер и скилидки чесън....
Лесно телешко фрикасеЛесно телешко фрикасе
Заливаме телешкото месо със соса, гарнираме със свеж магданоз и поднасяме фрикасето веднага....
Лесно телешко рагуЛесно телешко рагу
Почистваме филето, нарязваме го на 2-3 парчета и го запържваме в загрятата мазнина до равномерно зачервяване. Добавяме нарязания на филийки лук, а...
Телешко с целинаТелешко с целина
Прибавяме брашното, запържваме до златисто, поръсваме с черен пипер и прибавяме полусвареното телешко месо....
Панирано телешко шкембеПанирано телешко шкембе
За предпочитане е да вземем младо телешко шкембе, защото то е много крехко....
Задушено Телешко ШкембеЗадушено Телешко Шкембе
Предварително измитото и изчистено шкембе слагаме в тенджера. Заливаме с вода и оставяме на къкри на котлона, докато омекне. От време на време...
Телешко в МултикукърТелешко в Мултикукър
Нарежете месото на късове. Поставете ги в мултикукъра. Добавете почистените зеленчуци, нарязани на едри късове. Овкусете с подправките, добавете...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: