Edin.bg»Избрани Колекции»Телешко по Китайски


По желание доовкусете с още соев сос и поднесете китайското ястие.
Добър апетит с Гъби шийтаке с ориз по китайски!...

Похлупете съда и задушавайте ястието телешко задушено 15-ина минути....

Варим телешкото варено още 10 мин., след което го сваляме от котлона....

Когато лукът се запържи, прибавяме телешкото месо и пържим до зачервяване от всички страни....

По време на печенето трябва да поливате галантините с по малко вино и соса от самото печене....

Подберете крехко телешко месо от бута и го нарежете на еднакви парчета.
Загрейте мазнината и запържете месото от всички страни....

1
Рейтинг
3.2
Общо гласували: 9
53
40
32
24
10
Дай твоята оценка: