Начин на приготвяне
Нарежете бонфилето напречно и го начукайте, колкото е възможно по-тънко.
Изпържете в олиото кубчетата бекон, добавете ситно нарязания лук, филийките гъби, пресования чесън и ивичките пилешко месо и налейте виното.
Когато сместа остане на мазнина, поръсете с кърито, солта, черния пипер и ситно нарязаната люта чушка.
Запържете в маслото брашното, добавете бульона и малко червено вино, бъркайте, докато леко се сгъсти, сипете соевия сос и свалете от огъня.
Сложете плънката в средата на месото, което според формата свийте на плик или на топка, и печете на скара или във фурна. По желание завържете с конец.
Поднесете готовото печено месо, полято със соса, сервирайте със зеленчуци.