Edin.bg»Избрани Колекции»Свинско Задушено по Селски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Задушено по Селски

Свинско Задушено по Селски

Разгледай всички 12 избрани предложения относно свинско задушено по селски в Edin.bg.
Свинско с кисело зеле по селскиСвинско с кисело зеле по селскиСвинското с кисело зеле по селски е готово....
Говеждо задушено по унгарскиГовеждо задушено по унгарски
Гарнираме задушеното говеждо с картофено пюре....
Говеждо задушено по хусарскиГовеждо задушено по хусарски
Начукайте говеждо месо, докато се получи правоъгълник и го запържете от двете страни в масло, докато се зачерви. Прехвърлете запърженото месо заедно...
Свинско задушено с праз и морковиСвинско задушено с праз и моркови
Поднесете свинското задушено с гарнитура от варен ориз, поръсено с магданоз. Свинското задушено с праз и моркови е много вкусно!...
Свинско задушено с картофи и морковиСвинско задушено с картофи и моркови
След това намалете градусите на 150 и печете до готовност на задушеното свинско. Свинското задушено с картофи и моркови е готово....
Свинско задушено със зеле в тенджераСвинско задушено със зеле в тенджера
Задушете ястието, трябва да остане на мазнина. Сервирайте свинското със зеле в тенджера, поръсено с магданоз и се насладете....
Задушено свинско с бамяЗадушено свинско с бамя
Загрейте маста и запържете нарязаното на средни парчета свинско месо до зачервяване....
Телешко задушено по корейски (Савьом тхупл)Телешко задушено по корейски (Савьом тхупл)
Похлупете съда и задушавайте ястието телешко задушено 15-ина минути....
Овча кавърма по селскиОвча кавърма по селски
Овчата кавърма по селски е готова....
Зимна леща по селскиЗимна леща по селски
Зимната леща по селски е чудна....
Ябълкова пита по селскиЯбълкова пита по селски
Пресяваме брашното върху студеното масло и прибавяме захарта и щипка сол. Разтриваме с ръце, докато получим трохи, след което прибавяме жълтъка и...
Коприва яхния по селскиКоприва яхния по селски
Почистваме копривата и я варим в малко подсолена вода, заедно с магданоза и нарязаните на дребно глави лук. Когато копривата поомекне, я джуркаме...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
51
46
31
22
10
Дай твоята оценка: