Edin.bg»Избрани Колекции»Свински дроб по селски на фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински дроб по селски на фурна

Свински дроб по селски на фурна

Открий всички 34 авторски предложения за свински дроб по селски на фурна в Edin.bg.
Свински черен дроб на фурна по селскиСвински черен дроб на фурна по селскиОвкусяваме сместа със сол и черен пипер, изсипваме в предварително намазнена тава и печем до готовност в загрята на 180 градуса фурна....
Свински дроб с гъби по селскиСвински дроб с гъби по селски
Свинският дроб с гъби по селски е готов....
Свински дроб по провансалскиСвински дроб по провансалски
Свинският дроб по провансалски е много вкусен....
Сарми от агнешки дроб по селскиСарми от агнешки дроб по селски
Печем в предварително загрята фурна до готовност....
Аспержи на фурна по селскиАспержи на фурна по селски
Пече се в загрята фурна около 20 мин. След изваждането аспержите на фурна се наръсва с магданоз (или копър)....
Свински далак по селскиСвински далак по селски
Свинският далак по селски е много вкусен....
Лесен киселец на фурна по селскиЛесен киселец на фурна по селски
Отгоре го заливаме млякото, в което сме разбили брашното и яйцата, поръсваме с маслото и запичаме в загрята на 180 градуса фурна до готовност....
Свински винен кебап по селскиСвински винен кебап по селски
По традиция виненият кебап се поднася с гарнитура от варен ориз с масло и/или картофено пюре....
Картофи със сирене на фурна по селскиКартофи със сирене на фурна по селски
Заливаме продуктите с масло и запичаме в предварително загрята на 180 градуса фурна до зачервяване....
Свински черен дроб на фурнаСвински черен дроб на фурна
Сервирайте свинския черен дроб на фурна с вкусна картофена салата или друга по избор....
Крехък и сочен свински дроб на фурнаКрехък и сочен свински дроб на фурна
4
Изсипваме си виното, разбъркваме всичко това и поставяме крехкия и сочен свински дроб на фурна във фурната да се пече....
Варен телешки дроб с пикантен сос по селскиВарен телешки дроб с пикантен сос по селски
Телешкият дроб се почиства добре, залива се със студена вода и виното и се вари, без да се разрязва. Прибавят се сол и дафинов лист....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка: