Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Яхния»Свински дроб по провансалски

Свински дроб по провансалски

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Новак
19044k234
Свински дроб по провансалски
Снимка: Ваня Георгиева
11/02/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Вкусен свински дроб по провансалски"

Необходими Продукти

  • свински дроб - 700 г
  • лютеница - 1 малко бурканче
  • лук - 3 глави
  • бял пипер
  • чубрица
  • червен пушен пипер
  • олио
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете свинския дроб в тенджера с вода за около 1 час.

Нарежете го след това заедно с лука на големи парчета.

Задушете ги в дълбок тиган с малко вода.

Добавете лютеницата и поръсете с подправките.

Гответе вкусната яхния до готовност.

Поднесете я с домашно приготвен хляб.

Свинският дроб по провансалски е много вкусен.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: