Edin.bg»Избрани Колекции»Вълшебно Пиле по Провансалски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вълшебно Пиле по Провансалски

Вълшебно Пиле по Провансалски

Открий всички 23 авторски предложения за вълшебно пиле по провансалски в Edin.bg.
Пилешко по провансалскиПилешко по провансалскиГответе задушеното пиле на умерен огън до готовност на месото. Поднесете пилешкото по провансалски, поръсено с магданоз....
Пиле по кипърскиПиле по кипърски
Поднесете ястието с гарнитура за пиле от варени зеленчуци....
Кебапчета по провансалскиКебапчета по провансалски
Омесете каймата, задушения и накълцан спанак, ситно нарязаните магданоз и копър, настъргания лук, яйцата, черния пипер и солта и оформете от сместа...
Печурки по провансалскиПечурки по провансалски
Гъбите се запържват в маслото, докато им се изпари водата. След това се овкусяват със сол и черен пипер. От обелените и ситно нарязани домати,...
Свински дроб по провансалскиСвински дроб по провансалски
Свинският дроб по провансалски е много вкусен....
Пълнено пиле по австралийскиПълнено пиле по австралийски
Напълнете с готовата плънка измитото и подсушено пиле, което сте натрили отвън и отвътре със сол....
Задушено пиле по мъжкиЗадушено пиле по мъжки
Поднесете готовото задушено пиле с варен ориз....
Пиле по ловджийски с наденицаПиле по ловджийски с наденица
Пилето по ловджийски с наденица е готово....
Пиле на фасул по молдовскиПиле на фасул по молдовски
Разрежете измитото пиле по гръбначния стълб, посолете го и го задушете в разтопеното масло....
Пиле на барбекю по индонезийскиПиле на барбекю по индонезийски
Сервираме уникално вкусното пиле на барбекю по индонезийски с останалия сос и поръсено с малко нарязан кориандър....
Печено на барбекю пиле по кашмирскиПечено на барбекю пиле по кашмирски
Сервираме вкусното печено на барбекю пиле по кашмирски със салата и пърленка....
Печено пиле с бира по дупнишкиПечено пиле с бира по дупнишки
, като ако се наложи, с помощта на нож разрежете долната му част, за да го набучите по-лесно....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: