Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Свински дроб на грил

Свински дроб на грил

Ася ЗаевскаАся Заевска
Новак
9670
Свински дроб на грил
Снимка: Ася Заевска
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Грилът се справя чудесно с приготвянето на свинския дроб"

Необходими продукти

  • магданоз - 1/2 връзка
  • свински дроб - 400 грама
  • лук - 1 глава
  • соев сос - 1 ч.л.
  • черен пипер
  • олио - 2 с.л.
  • сол
  • оцет - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинския дроб на филийки. Овкусете със соев сос, черен пипер и малко сол.

Намазнете грил тиган и хубаво го загрейте. Изпечете дроба и от двете страни (по 3 минути на всяка страна).

Смесете нарязания лук с магданоза и овкусете с оцет, сол и олио.

Сервирайте свинския дроб в компания на лука с магданоз.

Свинският дроб на грил е много вкусен.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: