Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Джуркана коприва по селскиДжурканата коприва по селски ще бъде още по-вкусна с домашно приготвени чеснови пърленки.
Добър апетит!...
Засушена коприва по селски
Оставяме ястието да се задушава на тих огън, до пълното увиране на ориза, като внимаваме да не остане суха и при нужда доливаме по малко гореща вода...
Коприва яхния по селски
Почистваме копривата и я варим в малко подсолена вода, заедно с магданоза и нарязаните на дребно глави лук. Когато копривата поомекне, я джуркаме...
Вегетариански гювеч по селски
Върнете обратно във фурната и запечете за няколко минути на силен огън....
Картофен лучник по селски
Изпечете лучника в загрята на 200 градуса фурна до готовност.
Картофеният лучник по селски е много вкусен....
Панирани броколи по селски
По желание добавете пой и лют пипер.
Поднесете го заедно с панираните броколи.
Панираните броколи по селски са много вкусни....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка: