Edin.bg»Избрани Колекции»Свински бъбреци по селски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински бъбреци по селски

Свински бъбреци по селски

Разгледай всички 12 авторски предложения относно свински бъбреци по селски в Edin.bg.
Свински далак по селскиСвински далак по селскиСвинският далак по селски е много вкусен....
Свински винен кебап по селскиСвински винен кебап по селски
По традиция виненият кебап се поднася с гарнитура от варен ориз с масло и/или картофено пюре....
Свински дроб с гъби по селскиСвински дроб с гъби по селски
Свинският дроб с гъби по селски е готов....
Свински черен дроб на фурна по селскиСвински черен дроб на фурна по селски
Смиламе дроба в машинката за смилане на месо и го разбъркваме с яйцата, брашното и нарязана на дребно сланина. Овкусяваме сместа със сол и черен...
Свински бъбреци с масло на тиганСвински бъбреци с масло на тиган
Нарежете по дължина на две части свинските бъбреци. Почистете ги добре....
Свински бъбреци с праз на тиганСвински бъбреци с праз на тиган
Украсете по избор и сервирайте веднага. Свинските бъбреци с праз на тиган са много вкусни....
Свински бъбреци с чушки и лукСвински бъбреци с чушки и лук
Свинските бъбреци с чушки и лук са много вкусни....
Засушена коприва по селскиЗасушена коприва по селски
Оставяме ястието да се задушава на тих огън, до пълното увиране на ориза, като внимаваме да не остане суха и при нужда доливаме по малко гореща вода...
Коприва яхния по селскиКоприва яхния по селски
Почистваме копривата и я варим в малко подсолена вода, заедно с магданоза и нарязаните на дребно глави лук. Когато копривата поомекне, я джуркаме...
Вегетариански гювеч по селскиВегетариански гювеч по селски
Нарежете на филийки главите лук, добавете нарязаните зелени пиперки, доматите, картофите и зеления фасул. Към тях добавете и останалите зеленчуци...
Кокошка паприкаш по селскиКокошка паприкаш по селски
Преди поднасяне по желание може да поръсим със ситно нарязан магданоз....
Ябълкова пита по селскиЯбълкова пита по селски
Пресяваме брашното върху студеното масло и прибавяме захарта и щипка сол. Разтриваме с ръце, докато получим трохи, след което прибавяме жълтъка и...

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 9
51
43
32
23
10
Дай твоята оценка: