Edin.bg»Избрани Колекции»Свински бъбреци по селски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински винен кебап по селски
По традиция виненият кебап се поднася с гарнитура от варен ориз с масло и/или картофено пюре....
Свински черен дроб на фурна по селски
Смиламе дроба в машинката за смилане на месо и го разбъркваме с яйцата, брашното и нарязана на дребно сланина.
Овкусяваме сместа със сол и черен...
Свински бъбреци с масло на тиган
Нарежете по дължина на две части свинските бъбреци. Почистете ги добре....
Свински бъбреци с праз на тиган
Украсете по избор и сервирайте веднага.
Свинските бъбреци с праз на тиган са много вкусни....
Засушена коприва по селски
Оставяме ястието да се задушава на тих огън, до пълното увиране на ориза, като внимаваме да не остане суха и при нужда доливаме по малко гореща вода...
Коприва яхния по селски
Почистваме копривата и я варим в малко подсолена вода, заедно с магданоза и нарязаните на дребно глави лук. Когато копривата поомекне, я джуркаме...
Вегетариански гювеч по селски
Нарежете на филийки главите лук, добавете нарязаните зелени пиперки, доматите, картофите и зеления фасул.
Към тях добавете и останалите зеленчуци...
Ябълкова пита по селски
Пресяваме брашното върху студеното масло и прибавяме захарта и щипка сол. Разтриваме с ръце, докато получим трохи, след което прибавяме жълтъка и...
Рейтинг
3.2
Общо гласували: 9
51
43
32
23
10
Дай твоята оценка: