Edin.bg»Избрани Колекции»Бъбречета по Селски

Прибавяме бъбреците, оваляни в брашно, захлупваме съда и оставяме телешките бъбреци да се задушават на тих огън....

Почистваме бъбреците от ципите и вътрешната част и внимателно ги нарязваме на тесни дълги лентички....

Нарежете по дължина на две части свинските бъбреци. Почистете ги добре....

Украсете по избор и сервирайте веднага.
Свинските бъбреци с праз на тиган са много вкусни....

Почистваме копривата и я варим в малко подсолена вода, заедно с магданоза и нарязаните на дребно глави лук. Когато копривата поомекне, я джуркаме...

Нарежете на филийки главите лук, добавете нарязаните зелени пиперки, доматите, картофите и зеления фасул.
Към тях добавете и останалите зеленчуци...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: