Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко бутче печено

Агнешко бутче печено

Открий всички 60 избрани предложения относно агнешко бутче печено в Edin.bg.
Фасул с агнешко и празФасул с агнешко и празФасулът с агнешко и праз е много вкусен....
Агнешко руло с апетитна плънкаАгнешко руло с апетитна плънка
Когато месото се запържи равномерно от всички страни, се наливат 3 ч.ч. гореща вода, прибавят се корените за супа и подправките и агнешкото се задушава...
Агнешко с гъби по селскиАгнешко с гъби по селски
Преди да свалим агнешкото от котлона, добавяме ситно нарязания магданоз....
Агнешко със спанак по селскиАгнешко със спанак по селски
Нарежете агнешкото месо на едри парчета и запържете до зачервяване в олио или масло. Прибавете нарязания лук и го пържете до омекването му....
Агнешко с бакла по селскиАгнешко с бакла по селски
Нарежете агнешкото на еднакви парчета и го запържете в олиото или още по-добре - в масло....
Агнешко с картофи на манджаАгнешко с картофи на манджа
Агнешкото с картофи на манджа е готово....
Пролетен борш с агнешко месоПролетен борш с агнешко месо
Измийте месото, нарежете го на дребни парчета и го залейте със студена вода. Кипнете и отпенете, ако има нужда. Варете в подсолена вода до омекване...
Агнешко с лапад и оризАгнешко с лапад и ориз
Агнешкото печено се готви на 200 градуса за около час и половина, като малко преди готовност се маха фолиото....
Агнешко със зелен боб яхнияАгнешко със зелен боб яхния
Агнешкото със зелен боб яхния е готово....
Агнешко с ориз и коприваАгнешко с ориз и коприва
Печете агнешкото до получаване на хубав загар и усвояване на течността. Агнешкото с ориз и коприва е много вкусно....
Младо говеждо печеноМладо говеждо печено
Прехвърляме говеждото в намазнена тава, заливаме го с 1 винена чаша гореща вода и печем на умерена фурна, като от време на време го поливаме със студена...
Печено свинско джоланчеПечено свинско джоланче
Поставете в тава за печене. Налейте гореща вода до 2 см. Покрийте с домакинско фолио за печене....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: