Edin.bg»Избрани Колекции»Печено Агнешко Бутче с Ориз и Гъби


След което вадим агнешкото бутче в подходяща чиния за сервиране, отстрани подреждаме гъбите....

Ястието се пече в умерена фурна.
Печеното агнешко поднасяме със зелена салата....

При изтичане на времето премахваме фолиото и печем агнешко бутче с картофи и гъби на фурна до желания загар....

Когато всичко вече е готово, извадете печеното агнешко с ориз на бавен огън и оставете за 10 мин. настрани. Разделете на порции и поднесете....

Смесваме лука с подправките и с получената смес натриваме добре агнешкото бутче....

Взимаме агнешкото бутче и с остър нож го разрязваме по дължина, така че да извадим костите и да получим лист месо, което посоляваме от двете страни...

Измиваме агнешкото бутче, подсушаваме го и го запържваме от всички страни в силно загрятото олио, като внимаваме да не го набодем с вилицата....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
54
44
31
21
10
Дай твоята оценка: