Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешко Бутче с Ориз на Фурна


При изтичане на времето премахваме фолиото и печем агнешко бутче с картофи и гъби на фурна до желания загар....

Смесваме лука с подправките и с получената смес натриваме добре агнешкото бутче....

Измиваме хубаво агнешкото бутче, посоляваме го и го слагаме да се запържи от всички страни до зачервяване....

Измиваме агнешкото бутче, подсушаваме го и го запържваме от всички страни в силно загрятото олио, като внимаваме да не го набодем с вилицата....

Печете агнешкото за два часа с фолио, после го махнете и запечете още малко.
Печеното агнешко бутче с бира и подправки е готово!...

Ястието Ориз на фурна с ярешко е идеална рецепта за Великден и софрата на Гергьовден....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
55
42
33
20
10
Дай твоята оценка: