Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешко Бутче с Картофи на Фурна


Взимаме агнешкото бутче и с остър нож го разрязваме по дължина, така че да извадим костите и да получим лист месо, което посоляваме от двете страни...

Смесваме лука с подправките и с получената смес натриваме добре агнешкото бутче....

Измиваме хубаво агнешкото бутче, посоляваме го и го слагаме да се запържи от всички страни до зачервяване....

Измиваме агнешкото бутче, подсушаваме го и го запържваме от всички страни в силно загрятото олио, като внимаваме да не го набодем с вилицата....

Печете агнешкото за два часа с фолио, после го махнете и запечете още малко.
Печеното агнешко бутче с бира и подправки е готово!...

Измиваме си агнешкото бутче много добре. В купичка си поставяме подправките, както и олиото, разбъркваме добре....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
53
43
30
21
10
Дай твоята оценка: