Edin.bg»Избрани Колекции»Крехко Агнешко Бутче


Взимаме агнешкото бутче и с остър нож го разрязваме по дължина, така че да извадим костите и да получим лист месо, което посоляваме от двете страни...

Вижте също как да си направите агнешко с лапад и ориз или любимото печено агнешко бутче....

Измиваме агнешкото бутче, подсушаваме го и го запържваме от всички страни в силно загрятото олио, като внимаваме да не го набодем с вилицата....

Печете агнешкото за два часа с фолио, после го махнете и запечете още малко.
Печеното агнешко бутче с бира и подправки е готово!...

При изтичане на времето премахваме фолиото и печем агнешко бутче с картофи и гъби на фурна до желания загар....

Смесваме лука с подправките и с получената смес натриваме добре агнешкото бутче....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: