Edin.bg»Избрани Колекции»Пълнено Агнешко Бутче


Измиваме хубаво агнешкото бутче, посоляваме го и го слагаме да се запържи от всички страни до зачервяване....

Измиваме агнешкото бутче, подсушаваме го и го запържваме от всички страни в силно загрятото олио, като внимаваме да не го набодем с вилицата....

Печете агнешкото за два часа с фолио, после го махнете и запечете още малко.
Печеното агнешко бутче с бира и подправки е готово!...

При изтичане на времето премахваме фолиото и печем агнешко бутче с картофи и гъби на фурна до желания загар....

Смесваме лука с подправките и с получената смес натриваме добре агнешкото бутче....

Агнешкото бутче печено с бира и джоджен е готово.
Вижте също как да си направите агнешко с ориз или традиционното агнешко със спанак....

Нарежете бонфилето напречно и го начукайте, колкото е възможно по-тънко.
Изпържете в олиото кубчетата бекон, добавете ситно нарязания лук, филийките...

Пълненото пиле в гювеч се поднася, разпределено на порции с доматен сос и плънка отстрани....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
52
40
32
21
10
Дай твоята оценка: