Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешко Бутче по Гергьовски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко Бутче по Гергьовски

Агнешко Бутче по Гергьовски

Разгледай всички 12 авторски предложения за агнешко бутче по гергьовски в Edin.bg.
Агнешко бутче с гъби по селскиАгнешко бутче с гъби по селскиИзмиваме хубаво агнешкото бутче, посоляваме го и го слагаме да се запържи от всички страни до зачервяване....
Агнешко бутче задушеноАгнешко бутче задушено
Поднасяте агнешкото бутче с гарнитура от карофено пюре и/или грах с масло....
Агнешко бутче като дивечАгнешко бутче като дивеч
Смесваме лука с подправките и с получената смес натриваме добре агнешкото бутче....
Пълнено агнешко бутче на фурнаПълнено агнешко бутче на фурна
Взимаме агнешкото бутче и с остър нож го разрязваме по дължина, така че да извадим костите и да получим лист месо, което посоляваме от двете страни...
Агнешко бутче, запечено на фурнаАгнешко бутче, запечено на фурна
Агнешкото бутче, запечено на фурна е готово....
Агнешко бутче с джоджен и пиперАгнешко бутче с джоджен и пипер
Агнешкото бутче с джоджен и пипер е много вкусно....
Агнешко бутче печено с бира и джодженАгнешко бутче печено с бира и джоджен
Агнешкото бутче печено с бира и джоджен е готово....
Задушено агнешко бутче с лукчета и морковиЗадушено агнешко бутче с лукчета и моркови
Измиваме агнешкото бутче, подсушаваме го и го запържваме от всички страни в силно загрятото олио, като внимаваме да не го набодем с вилицата....
Печено агнешко бутче с бира и подправкиПечено агнешко бутче с бира и подправки
Печете агнешкото за два часа с фолио, после го махнете и запечете още малко. Печеното агнешко бутче с бира и подправки е готово!...
Агнешко бутче с картофи и гъби на фурнаАгнешко бутче с картофи и гъби на фурна
При изтичане на времето премахваме фолиото и печем агнешко бутче с картофи и гъби на фурна до желания загар....
Агнешко с гъби по селскиАгнешко с гъби по селски
Преди да свалим агнешкото от котлона, добавяме ситно нарязания магданоз....
Агнешко със спанак по селскиАгнешко със спанак по селски
Задушавайте на тих огън до готовност, като от време на време добавяте по малко вода и разбърквате, за да не загори....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: