Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешко Бутче по Гергьовски


Смесваме лука с подправките и с получената смес натриваме добре агнешкото бутче....

Взимаме агнешкото бутче и с остър нож го разрязваме по дължина, така че да извадим костите и да получим лист месо, което посоляваме от двете страни...

Измиваме агнешкото бутче, подсушаваме го и го запържваме от всички страни в силно загрятото олио, като внимаваме да не го набодем с вилицата....

Печете агнешкото за два часа с фолио, после го махнете и запечете още малко.
Печеното агнешко бутче с бира и подправки е готово!...

Агнешкото бутче печено с бира и джоджен е готово.
Вижте също как да си направите агнешко с ориз или традиционното агнешко със спанак....

При изтичане на времето премахваме фолиото и печем агнешко бутче с картофи и гъби на фурна до желания загар....

Ако това агнешко ви допада, вижте също как да си направите агнешко с картофи или любимата агнешка чорба....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: