Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешко бутче печено


Печете агнешкото за два часа с фолио, после го махнете и запечете още малко.
Печеното агнешко бутче с бира и подправки е готово!...

На втория ден прибавяме маслото, посоляваме и слагаме бутчето да се пече, като от време на време го заливаме със соса от печенето....

Подбираме средно тлъсто агнешко месо и го нарязваме на средно големи парчета....

Взимаме агнешкото бутче и с остър нож го разрязваме по дължина, така че да извадим костите и да получим лист месо, което посоляваме от двете страни...

Загрейте фурната на 200 градуса и печете агнето до готовност.
Агнешкото печено с масло и зехтин е много вкусно....

Измиваме хубаво агнешкото бутче, посоляваме го и го слагаме да се запържи от всички страни до зачервяване....

Измиваме агнешкото бутче, подсушаваме го и го запържваме от всички страни в силно загрятото олио, като внимаваме да не го набодем с вилицата....

Агнешкото печено с джоджен и бяло вино поднесете в компанията на подходяща гарнитура....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: