Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кокошка печена с оризПодбираме по-крехка млада кокошка и я слагаме да се вари цяла в подсолена вода, докато омекне добре, след което я изваждаме.
В бульона, в който...
Печено на барбекю пиле по кашмирски
Намаляваме температурата на 170-180 градуса и печем за още 30 минути....
Овнешко бутче задушено с гъби
Овнешкото бутче се овкусява със сол от всички страни и се шпикова с нарязанита на ивички моркови....
Кавърма с печено на скара месо в гювечета
Нарежете приготвеното свинско месо от бут на филии, начукайте ги с дървено чукче, посолете ги и ги изпечете до полуготовност на предварително намазана...
Свински врат бавно печен на фурна
Налива му се 1 ч.ч.червено вино и съдът се запечатва с фолио за печене.
Слага се в средата на загрята на 200 градуса фурна....
Печен боб с наденица в гювеч
Измийте хубаво боба и го сложете в тенджера на котлона с вода. Варете за половин час, изсипете водата. Сипете 1.400 л изворна вода в глинен съд....
Агнешко капама
Нарязваме агнешкото месо на дребни парчета и го пържим в загрятото олио до зачервяване....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: