Edin.bg»Избрани Колекции»Печено Агнешко Бутче с Гъби


Печете агнешкото за два часа с фолио, после го махнете и запечете още малко.
Печеното агнешко бутче с бира и подправки е готово!...

При изтичане на времето премахваме фолиото и печем агнешко бутче с картофи и гъби на фурна до желания загар....

Агнешкото бутче печено с бира и джоджен е готово.
Вижте също как да си направите агнешко с ориз или традиционното агнешко със спанак....

Смесваме лука с подправките и с получената смес натриваме добре агнешкото бутче....

Взимаме агнешкото бутче и с остър нож го разрязваме по дължина, така че да извадим костите и да получим лист месо, което посоляваме от двете страни...

Измиваме агнешкото бутче, подсушаваме го и го запържваме от всички страни в силно загрятото олио, като внимаваме да не го набодем с вилицата....

Поднасяме овнешкото бутче, нарязано на тънки филийки, залято със соса от гъби и с гарнитура от сварени макарони, кускус, картофено пюре или ориз пилаф...

Добавяме нарязаните гъби, заедно с брашното, размито със студена вода и варим до пълна готовност на продуктите, като гъбите трябва да се варят с месото...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: