Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния от заек по селскиЗаекът се нарязва на парчета и се накисва в смес от вино и оцет. Ако течността не стига да я покрие, се добавя и малко студена вода. Слагат се подправките...
Говеждо с лук по селски
Трябва да ни остане хубав, гъст доматен сос.
Поднасяме говеждото с гарнитура от пържени или варени картофи....
Агнешко с гъби по селски
Нарязваме агнешкото месо на порции и запържваме в олиото от всички страни до порозовяване.
Добавяме ситно нарязаната глава лук, запържваме за...
Агнешко със спанак по селски
Задушавайте на тих огън до готовност, като от време на време добавяте по малко вода и разбърквате, за да не загори....
Сланина с праз по селски
Нарязваме сланината на по-едри парчета и пържим до зачервяване. Изваждаме я и в мазнината пържим ситно нарязаната глава лук....
Заек с арпаджик по селски
Оцетът и подправките за маринатата се смесват и се кипват. След което се изливат върху заека, допълва се със студена вода, така че заешкото месо да...
Агнешко с бакла по селски
Нарежете агнешкото на еднакви парчета и го запържете в олиото или още по-добре - в масло....
Наденица с праз по селски
Празът и кромидът се почистват и нарязват дребно.
Задушават се в 2 с.л. мазнина.
Щом променят цвета си, към тях се добавя нарязаната на колелца...
Постна картофена яхния по селски
По желание може накрая да поръсите постната картофена яхния по селски със скълцан пресен магданоз....
Аспержи на фурна по селски
Обелените аспержи се връзват на снопче и се слагат в студена вода, кипват се бавно и след около 20 мин се прибавят няколко капки лимонов сок (оцет...
Предястие от гъби по селски
Смесете нарязаните на резенчета гъби и дребно нарязания лук. Задушете на слаб огън в маслото.
Полейте с разбитата сметана и поръсете с наситнените...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
51
46
32
21
10
Дай твоята оценка: