Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтета със сос по Селски

Кюфтета със сос по Селски

Прегледай всички 36 авторски предложения за кюфтета със сос по селски в Edin.bg.
Агнешка курбан чорба по селскиАгнешка курбан чорба по селскиАгнешката курбан чорба по селски е готова....
Аспержи на фурна по селскиАспержи на фурна по селски
Обелените аспержи се връзват на снопче и се слагат в студена вода, кипват се бавно и след около 20 мин се прибавят няколко капки лимонов сок (оцет...
Предястие от гъби по селскиПредястие от гъби по селски
Смесете нарязаните на резенчета гъби и дребно нарязания лук. Задушете на слаб огън в маслото. Полейте с разбитата сметана и поръсете с наситнените...
Свински винен кебап по селскиСвински винен кебап по селски
По традиция виненият кебап се поднася с гарнитура от варен ориз с масло и/или картофено пюре....
Яхния от гъби по селскиЯхния от гъби по селски
Загряваме олиото и запържваме до омекване ситно нарязаните глави лук. Когато лукът е готов, добавяме брашното и запържваме до златисто. Поръсваме...
Овнешко с картофи по селскиОвнешко с картофи по селски
Нарязваме овнешкото месо на еднакви по големина едри парчета, слагаме го в тенджера и го заливаме с толкова вода, колкото да го покрие....
Перфектните пилешки дробчета по селскиПерфектните пилешки дробчета по селски
1
Перфектните пилешки дробчета по селски са готови....
Яхния от заек по селскиЯхния от заек по селски
Заекът се нарязва на парчета и се накисва в смес от вино и оцет. Ако течността не стига да я покрие, се добавя и малко студена вода. Слагат се подправките...
Говеждо с лук по селскиГовеждо с лук по селски
Трябва да ни остане хубав, гъст доматен сос. Поднасяме говеждото с гарнитура от пържени или варени картофи....
Агнешко с гъби по селскиАгнешко с гъби по селски
Нарязваме агнешкото месо на порции и запържваме в олиото от всички страни до порозовяване. Добавяме ситно нарязаната глава лук, запържваме за...
Агнешко със спанак по селскиАгнешко със спанак по селски
Задушавайте на тих огън до готовност, като от време на време добавяте по малко вода и разбърквате, за да не загори....
Сланина с праз по селскиСланина с праз по селски
Нарязваме сланината на по-едри парчета и пържим до зачервяване. Изваждаме я и в мазнината пържим ситно нарязаната глава лук....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
51
46
32
21
10
Дай твоята оценка: