Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Аспержи на фурна по селски
Обелените аспержи се връзват на снопче и се слагат в студена вода, кипват се бавно и след около 20 мин се прибавят няколко капки лимонов сок (оцет...
Предястие от гъби по селски
Смесете нарязаните на резенчета гъби и дребно нарязания лук. Задушете на слаб огън в маслото.
Полейте с разбитата сметана и поръсете с наситнените...
Свински винен кебап по селски
По традиция виненият кебап се поднася с гарнитура от варен ориз с масло и/или картофено пюре....
Яхния от гъби по селски
Загряваме олиото и запържваме до омекване ситно нарязаните глави лук. Когато лукът е готов, добавяме брашното и запържваме до златисто.
Поръсваме...
Овнешко с картофи по селски
Нарязваме овнешкото месо на еднакви по големина едри парчета, слагаме го в тенджера и го заливаме с толкова вода, колкото да го покрие....
Яхния от заек по селски
Заекът се нарязва на парчета и се накисва в смес от вино и оцет. Ако течността не стига да я покрие, се добавя и малко студена вода. Слагат се подправките...
Говеждо с лук по селски
Трябва да ни остане хубав, гъст доматен сос.
Поднасяме говеждото с гарнитура от пържени или варени картофи....
Агнешко с гъби по селски
Нарязваме агнешкото месо на порции и запържваме в олиото от всички страни до порозовяване.
Добавяме ситно нарязаната глава лук, запържваме за...
Агнешко със спанак по селски
Задушавайте на тих огън до готовност, като от време на време добавяте по малко вода и разбърквате, за да не загори....
Сланина с праз по селски
Нарязваме сланината на по-едри парчета и пържим до зачервяване. Изваждаме я и в мазнината пържим ситно нарязаната глава лук....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
51
46
32
21
10
Дай твоята оценка: