Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Джуркана коприва по селски
Джурканата коприва по селски ще бъде още по-вкусна с домашно приготвени чеснови пърленки.
Добър апетит!...
Пълнени патладжани по селски
Печете патладжаните в доматен сос за час на 200 градуса.
Насладете се на готовите пълнени патладжани по селски!...
Засушена коприва по селски
Оставяме ястието да се задушава на тих огън, до пълното увиране на ориза, като внимаваме да не остане суха и при нужда доливаме по малко гореща вода...
Яхния от гъби по селски
Загряваме олиото и запържваме до омекване ситно нарязаните глави лук. Когато лукът е готов, добавяме брашното и запържваме до златисто.
Поръсваме...
Овнешко с картофи по селски
Нарязваме овнешкото месо на еднакви по големина едри парчета, слагаме го в тенджера и го заливаме с толкова вода, колкото да го покрие....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
51
46
32
21
10
Дай твоята оценка: