Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Наденица с праз по селскиПразът и кромидът се почистват и нарязват дребно.
Задушават се в 2 с.л. мазнина.
Щом променят цвета си, към тях се добавя нарязаната на колелца...
Яхния от гъби по селски
Загряваме олиото и запържваме до омекване ситно нарязаните глави лук. Когато лукът е готов, добавяме брашното и запържваме до златисто.
Поръсваме...
Агнешко със спанак по селски
Задушавайте на тих огън до готовност, като от време на време добавяте по малко вода и разбърквате, за да не загори....
Сланина с праз по селски
Нарязваме сланината на по-едри парчета и пържим до зачервяване. Изваждаме я и в мазнината пържим ситно нарязаната глава лук....
Заек с арпаджик по селски
Оцетът и подправките за маринатата се смесват и се кипват. След което се изливат върху заека, допълва се със студена вода, така че заешкото месо да...
Агнешко с бакла по селски
Нарежете агнешкото на еднакви парчета и го запържете в олиото или още по-добре - в масло....
Овнешко с картофи по селски
Нарязваме овнешкото месо на еднакви по големина едри парчета, слагаме го в тенджера и го заливаме с толкова вода, колкото да го покрие....
Яхния от заек по селски
Заекът се нарязва на парчета и се накисва в смес от вино и оцет. Ако течността не стига да я покрие, се добавя и малко студена вода. Слагат се подправките...
Говеждо с лук по селски
Поръсваме с червения пипер, ким, захлупваме и оставяме ястието да се задушава на тих огън, като му прибавяме по малко вода от време на време, за да...
Агнешко с гъби по селски
Нарязваме агнешкото месо на порции и запържваме в олиото от всички страни до порозовяване.
Добавяме ситно нарязаната глава лук, запържваме за...
Аспержи на фурна по селски
Обелените аспержи се връзват на снопче и се слагат в студена вода, кипват се бавно и след около 20 мин се прибавят няколко капки лимонов сок (оцет...
Предястие от гъби по селски
Смесете нарязаните на резенчета гъби и дребно нарязания лук. Задушете на слаб огън в маслото.
Полейте с разбитата сметана и поръсете с наситнените...
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: