Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дробчета по Селски

Дробчета по Селски

Прегледай всички 36 авторски предложения относно дробчета по селски в Edin.bg.
Скумрия на скара по селскиСкумрия на скара по селскиПоднесете с резени лимон и гарнитура по избор. Скумрията на скара по селски е готова....
Яхния от заек по селскиЯхния от заек по селски
Заекът се нарязва на парчета и се накисва в смес от вино и оцет. Ако течността не стига да я покрие, се добавя и малко студена вода. Слагат се подправките...
Говеждо с лук по селскиГовеждо с лук по селски
Поръсваме с червения пипер, ким, захлупваме и оставяме ястието да се задушава на тих огън, като му прибавяме по малко вода от време на време, за да...
Агнешко с гъби по селскиАгнешко с гъби по селски
Нарязваме агнешкото месо на порции и запържваме в олиото от всички страни до порозовяване. Добавяме ситно нарязаната глава лук, запържваме за...
Яхния от гъби по селскиЯхния от гъби по селски
Загряваме олиото и запържваме до омекване ситно нарязаните глави лук. Когато лукът е готов, добавяме брашното и запържваме до златисто. Поръсваме...
Овнешко с картофи по селскиОвнешко с картофи по селски
Нарязваме овнешкото месо на еднакви по големина едри парчета, слагаме го в тенджера и го заливаме с толкова вода, колкото да го покрие....
Свински винен кебап по селскиСвински винен кебап по селски
По традиция виненият кебап се поднася с гарнитура от варен ориз с масло и/или картофено пюре....
Наденица с праз по селскиНаденица с праз по селски
Празът и кромидът се почистват и нарязват дребно. Задушават се в 2 с.л. мазнина. Щом променят цвета си, към тях се добавя нарязаната на колелца...
Агнешка курбан чорба по селскиАгнешка курбан чорба по селски
Агнешката курбан чорба по селски е готова....
Предястие от гъби по селскиПредястие от гъби по селски
Смесете нарязаните на резенчета гъби и дребно нарязания лук. Задушете на слаб огън в маслото. Полейте с разбитата сметана и поръсете с наситнените...
Аспержи на фурна по селскиАспержи на фурна по селски
Обелените аспержи се връзват на снопче и се слагат в студена вода, кипват се бавно и след около 20 мин се прибавят няколко капки лимонов сок (оцет...
Сланина с праз по селскиСланина с праз по селски
Нарязваме сланината на по-едри парчета и пържим до зачервяване. Изваждаме я и в мазнината пържим ситно нарязаната глава лук....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: