Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешко във Фолио


Загрейте половината масло и запържете в него ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, добавете нарязаното на едри парчета месо и пържете от всички...

Нарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките....

Смесваме лука с подправките и с получената смес натриваме добре агнешкото бутче....

Нарязваме агнешкото месо на сравнително едри парчета и го слагаме да се вари в подсолена вода....

Нарязвате агнешкото месо на порции и го запържвате до зачервяване в олиото....

Подбираме крехко агнешко месо от предницата на агнето и го нарязваме на средно големи парчета....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: