

Измийте месото, нарежете го на дребни парчета и го залейте със студена вода. Кипнете и отпенете, ако има нужда. Варете в подсолена вода до омекване...

Нарежете агнешкото. Измийте пресните картофи и ги нарежете на кубчета.
Загрейте малко олио в тенджера и запържете агнешкото....

Печете агнешкото до получаване на хубав загар и усвояване на течността.
Агнешкото с ориз и коприва е много вкусно....

След това махнете фолиото и печете агнешкото до получаване на хубава коричка....

Агнешкото печено се готви на 200 градуса за около час и половина, като малко преди готовност се маха фолиото....

Измиваме хубаво агнешкото бутче, посоляваме го и го слагаме да се запържи от всички страни до зачервяване....

Запържете агнешката кайма в 2 с.л. масло или олио заедно с 2 глави ситно нарязан лук, малко червен пипер и сол. Отделно сварете 1 кг ситно нарязан...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: