Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко във Фолио

Агнешко във Фолио

Прегледай всички 36 авторски предложения за агнешко във фолио в Edin.bg.
Агнешко бутче, запечено на фурнаАгнешко бутче, запечено на фурнаАгнешкото бутче, запечено на фурна е готово....
Агнешко с лапад и оризАгнешко с лапад и ориз
Да ви е сладко с това агнешко с лапад и ориз....
Агнешко с бакла по селскиАгнешко с бакла по селски
Нарежете агнешкото на еднакви парчета и го запържете в олиото или още по-добре - в масло....
Агнешко със спанак по селскиАгнешко със спанак по селски
Нарежете агнешкото месо на едри парчета и запържете до зачервяване в олио или масло. Прибавете нарязания лук и го пържете до омекването му....
Фасул с агнешко и празФасул с агнешко и праз
Фасулът с агнешко и праз е много вкусен....
Пълнено агнешко бутче на фурнаПълнено агнешко бутче на фурна
Взимаме агнешкото бутче и с остър нож го разрязваме по дължина, така че да извадим костите и да получим лист месо, което посоляваме от двете страни...
Агнешко руло с апетитна плънкаАгнешко руло с апетитна плънка
Когато месото се запържи равномерно от всички страни, се наливат 3 ч.ч. гореща вода, прибавят се корените за супа и подправките и агнешкото се задушава...
Агнешко печено с кисело млякоАгнешко печено с кисело мляко
Подбираме средно тлъсто агнешко месо и го нарязваме на средно големи парчета....
Агнешко с гъби по селскиАгнешко с гъби по селски
Преди да свалим агнешкото от котлона, добавяме ситно нарязания магданоз....
Пролетен борш с агнешко месоПролетен борш с агнешко месо
Измийте месото, нарежете го на дребни парчета и го залейте със студена вода. Кипнете и отпенете, ако има нужда. Варете в подсолена вода до омекване...
Зелен фасул с агнешко на манджаЗелен фасул с агнешко на манджа
Поръсете зеления фасул с агнешко на манджа с копър преди да сервирате....
Агнешко бутче с джоджен и пиперАгнешко бутче с джоджен и пипер
Агнешкото бутче с джоджен и пипер е много вкусно....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: