

Преди поднасяне заливаме агнешкото каша с масло, в което за кратко сме препържили червен пипер....

Покрийте с фолио и печете агнешкото в предварително загрята фурна за около 2 часа....

Вижте също как да си направите агнешко със спанак или любимото агнешко със зелен лук....

Поднесете гръцките шишчета от агнешко с печени картофи или друга гарнитура по избор....

Махаме фолиото и оставяме крехкото агнешко за Великден да се запича до желаната коричка....

Накрая махнете фолиото и допечете до апетитен загар.
Поднесете с гарнитура по избор.
Маринованото печено агнешко със зелении е готово....

Взимаме агнешкото бутче и с остър нож го разрязваме по дължина, така че да извадим костите и да получим лист месо, което посоляваме от двете страни...

Когато месото се запържи равномерно от всички страни, се наливат 3 ч.ч. гореща вода, прибавят се корените за супа и подправките и агнешкото се задушава...

Подбираме средно тлъсто агнешко месо и го нарязваме на средно големи парчета....

Ако това агнешко ви допада, вижте също как да си направите агнешко с картофи или любимата агнешка чорба....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: