Телешко в Мултикукър

20/02/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо187
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • телешко месо - 800 г
  • гъби - 400 г
  • моркови - 4 бр. големи
  • лук - 2 глави
  • черен пипер
  • червен пипер
  • сол
  • олио - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на късове. Поставете ги в мултикукъра. Добавете почистените зеленчуци, нарязани на едри късове.

Овкусете с подправките, добавете и олио. Налейте и около половин чаена чаша вода, за да не остава сухо месото.

Разбъркайте. Следва само да изберете опцията за задушаване на месото. Процесът трае около 1 час /при различните марки уреди времето за приготвяне може да варира/.

След като месото е готово, можете да го сервирате с варен ориз или по свой вкус.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар