Edin.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Топла пача от свински ушички

Топла пача от свински ушички

Топла пача от свински ушички1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4
"Пача от свински уши - деликатес за ценители"

Необходими продукти

  • свински уши - 4 - 5 броя
  • сол - на вкус
  • черен пипер - зърна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете свинските уши и ги измийте старателно. Прехвърлете ги в тенджера и ги залейте с вода.

Сложете да се варят, като премахвате образувалата се пяна. Поръсете със сол и пуснете няколко зърна черен пипер.

Извадете сварените уши от бульона и ги нарежете на ситни парченца. Върнете ги обратно в бульона и изчакайте да кипне още веднъж.

Ако искате, можете да направите застройка на пачата и да я сгъстите с малко размито брашно.

Поднесете супата с оцет със счукан чесън и лют пипер.

Топлата пача от свински ушички е готова.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: