Пикантно свинско с праз лук

Пикантно свинско с праз лук
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
10/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви30 мин.
Общо40 мин.
Порции3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Свинското месо измийте, нарежете на дребно и запържете в тенджера под налягане до промяна на цвета.

Добавете бирата и овкусете със сол. Затворете капака на тенджерата и гответе 10 мин.

Измийте и нарежете праза на филийки.

В дълбок тиган сложете месото и бульона от него, гответе до изпаряване. Сипете малко мазнина, добавете праза.

Гответе свинското с лук до готовност.

Малко преди пикантното свинско с праз лук да е готово, овкусете с подправките и лютото чушле.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: