Edin.bg»Избрани Колекции»Свински ребра с праз лук


Маринованите свински ребра на фурна са много вкусни.
По желание ги поръсете с различни семена....

1

Печем свинските ребра с прясно зеле на фурна на 250 градуса до извиране на течността....

Обелете картофите и ги нарежете на кубчета, а празът на дребно. Объркайте ги добре, залейте ги с малко вода, само колкото да ги покрие....

Малко преди пикантното свинско с праз лук да е готово, овкусете с подправките и лютото чушле....

Пушените свински ребра се нарязват на парчета, овкусяват се с червен пипер и се слагат в дълбока тенджера....

Задушете изчистения, измит и нарязан на ситно праз в олиото.
Сипете горещата вода и варете, докато празът омекне....

Щом витата баница с кромид и праз лук бъде готова, извадете от фурната, напръскайте леко с вода и завийте с кърпа, за да отпочине....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 10
56
42
31
21
10
Дай твоята оценка: