Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Бавно готвено свинско с картофи и джоджен в крок-пот

Бавно готвено свинско с картофи и джоджен в крок-пот

Бавно готвено свинско с картофи и джоджен в крок-пот
Снимка: Албена Асенова
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
270 мин.
Общо
290 мин.
Порции
5
"Приготвено по този начин свинското направо се топи в устата"

Необходими продукти

  • картофи - 1 кг
  • свинско рагу - 700 грама
  • брашно - 3 с.л.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • сух джоджен - 3 с.л.
  • олио - 6 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте малко мазнина в подходящ съд и запържете за кратко свинското рагу.

Прехвърлете го в съда на крок пота.

Обелете и нарежете на по-големи парчета картофите, прибавете ги към свинското.

Овкусете с черен и червен пипер, джоджен, сол и няколко лъжици брашно, разбъркайте.

Налейте вода, която да достига до средата на продуктите.

Похлупете и включете уреда на първа степен.

Гответе свинското около 4 часа и половина, като през това време не бива да махате капака.

Получава се много вкусно бавно готвено ястие.

Бавно готвеното свинско с картофи и джоджен в крок-пот е готово.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: