Начин на приготвяне
Първо нарежете на кубчета месото. В дълбок тиган загрейте олиото и задушете месото с малко вода.
След около 10-тина минути или сслед като месото промени цвета си, добавете нарязания лук. Гответе и разбърквайте за 5 минути.
Прибавете червения пипер, а след минути сипете горещ вода - колкото да покрие продуктите. Намалете котлона и задушавайте под капак за 30-тина минути.
Междувременно нарежете почистените гъби и ги запържете в загрятото масло за 3-4 минути.
Добавете ги към месото и овкусете със сол. Изсипете в сач ястието и запечете за 10 минути на 200 градуса.
Готовото сполучливо катино мезе овкусете с черен пипер и лимонов сок, поръсете с магданоз и сервирайте веднага.