Edin.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Брюкселско зеле с кашкавал

Брюкселско зеле с кашкавал

Брюкселско зеле с кашкавал
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
5
"Всички ще си опитат от това брюкселско зеле, да знаете"

Необходими продукти

  • брюкселско зеле - 1.5 кг
  • масло - 150 г прясно
  • кашкавал - 100 г
  • магданоз - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и измити главички брюкселско зеле се сваряват в подсолена вода и се отцеждат.

Преди поднасянето се заливат с горещото разтопено масло, размесено със ситно нарязания магданоз и сол на вкус, и се поръсват с дребно настърган кашкавал.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: