Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зеле с Боб

Зеле с Боб

Прегледай всички 36 авторски предложения за зеле с боб в Edin.bg.
Постно кисело зеле с бобПостно кисело зеле с бобПостното кисело зеле с боб е готово!...
Ретро боб с кисело зелеРетро боб с кисело зеле
Насладете се на този ретро боб с кисело зеле. Добър апетит!...
Боб с кисело зеле в тенджераБоб с кисело зеле в тенджера
3
Бобът с кисело зеле в тенджера е готов....
Кисело зеле с боб от консерваКисело зеле с боб от консерва
Киселото зеле с боб от консерва е готово....
Боб с кисело зеле и ребраБоб с кисело зеле и ребра
Междувременно сварете кисело зеле. Щом омекне, може да го добавите при боба. Нарежете ребрата и добавете и тях при боба с кисело зеле....
Постно кисело зеле с боб и празПостно кисело зеле с боб и праз
Постното кисело зеле с боб и праз е много вкусно. Ето и няколко други начина да направите кисело зеле с боб....
Постен боб плакияПостен боб плакия
Загряваме олиото и задушаваме нарязания праз и настърганите моркови. Когато останат на мазнина, сипваме доматеното пюре и червения пипер. Добавяме...
Боб по ХайдушкиБоб по Хайдушки
За този вкусен печен боб измийте боба, покрийте го със студена вода и го заварете. След като кипне, изхвърлете водата, изплакнете го под течаща...
Зелен боб яхнияЗелен боб яхния
Почистете и наситнете моркова и лука, задушете в малко вода и олио. Щом омекнат, сипете зеления боб и разбъркайте. Овкусете с червен пипер и брашно...
Селска боб чорбаСелска боб чорба
Боба накиснете от вечерта. Изхвърлете водата, сипете нова да го покрие. Нарежете морковите, лука и чушката на дребно. Накиснете сухата чушка в...
Класическа боб чорбаКласическа боб чорба
Сипете в тенджера боба с около 2 литра вода. Сложете на котлона и щом водата кипне я изхвърлете и налейте нова. Варете 10-тина минути и отново повторете...
Гъста Боб ЯхнияГъста Боб Яхния
Първо накиснете боба в студена вода за една нощ. На следващия ден го изплакнете и прехвърлете в тенджера. Залейте боба с гореща вода (водата е...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
53
44
32
20
10
Дай твоята оценка: