Edin.bg»Избрани Колекции»Задушено зеле
Задушено зеле

Задушено зеле

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно задушено зеле в Edin.bg.
Постно задушено зеле с оризПостно задушено зеле с оризПостното задушено зеле с ориз е много вкусно....
Наденица на тиган със задушено зелеНаденица на тиган със задушено зеле
Сервирайте порция зеле с изпечена наденица. Наденицата на тиган със задушено зеле е много вкусна....
Задушено прясно зеле с доматиЗадушено прясно зеле с домати
Задушеното прясно зеле с домати е готово....
Свинско задушено със зеле в тенджераСвинско задушено със зеле в тенджера
Задушете ястието, трябва да остане на мазнина. Сервирайте свинското със зеле в тенджера, поръсено с магданоз и се насладете....
Задушено свинско с прясно зеле в тенджераЗадушено свинско с прясно зеле в тенджера
Задушеното свинско с прясно зеле в тенджера е много вкусно....
Лесно телешко задушеноЛесно телешко задушено
Поставяме месото в чиния за сервиране, а отгоре прецеждаме от соса и поднасяме телешкото задушено, поръсено с магданоз....
Агнешко бутче задушеноАгнешко бутче задушено
Начукваме с дървен чук бутчето и го шпиковаме на няколко места със скилидки чесън. Посоляваме го от всички страни и го поръсваме с червен пипер, след...
Агнешко задушено капамаАгнешко задушено капама
Нарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките. Залейте със студена вода...
Задушено Телешко ШкембеЗадушено Телешко Шкембе
Предварително измитото и изчистено шкембе слагаме в тенджера. Заливаме с вода и оставяме на къкри на котлона, докато омекне. От време на време...
Задушено месо с лападЗадушено месо с лапад
Разбъркайте нарязаното на парченца, колкото локум, месо с наситнения лук, накълцаните копър и магданоз, сол и черен пипер и го оставете да престои...
Пиле, задушено със зеленчуциПиле, задушено със зеленчуци
Залейте с чаша бульон и задушете ястието под капак в предварително загрята фурна за около 30 минути, докато остане на мазнина....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
54
43
31
21
10
Дай твоята оценка: