Edin.bg»Избрани Колекции»Сърнешко Задушено
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сърнешко Задушено

Сърнешко Задушено

Открий всички 12 подбрани съвети за сърнешко задушено в Edin.bg.
Овнешко бутче задушено с гъбиОвнешко бутче задушено с гъбиОвнешкото бутче се овкусява със сол от всички страни и се шпикова с нарязанита на ивички моркови. След което се запържва от всички страни в загрятото...
Говеждо задушено по хусарскиГовеждо задушено по хусарски
Начукайте говеждо месо, докато се получи правоъгълник и го запържете от двете страни в масло, докато се зачерви. Прехвърлете запърженото месо заедно...
Говеждо задушено по унгарскиГовеждо задушено по унгарски
Гарнираме задушеното говеждо с картофено пюре....
Телешко задушено с бамя и картофиТелешко задушено с бамя и картофи
Телешкото задушено с бамя и картофи поднесете още топло....
Крехко телешко задушено с гъст сосКрехко телешко задушено с гъст сос
1
Гответе под капак телешкото задушено в продължение на 25 минути....
Свинско задушено с праз и морковиСвинско задушено с праз и моркови
Поднесете свинското задушено с гарнитура от варен ориз, поръсено с магданоз. Свинското задушено с праз и моркови е много вкусно!...
Свинско задушено с картофи и морковиСвинско задушено с картофи и моркови
След това намалете градусите на 150 и печете до готовност на задушеното свинско. Свинското задушено с картофи и моркови е готово....
Агнешко задушено с бяло вино и чесънАгнешко задушено с бяло вино и чесън
Начуквате агнешкото бутче с дървен чук и шпиковате месото на няколко места с чесън. Осолявате го със сол и червен пипер и го слагате да се запържи...
Телешко задушено по корейски (Савьом тхупл)Телешко задушено по корейски (Савьом тхупл)
Похлупете съда и задушавайте ястието телешко задушено 15-ина минути....
Телешко задушено с гъби и праз в гювечТелешко задушено с гъби и праз в гювеч
Телешкото задушено с гъби и праз в гювеч е много вкусно и лесно за приготвяне....
Свинско задушено с грах в тенджера под наляганеСвинско задушено с грах в тенджера под налягане
И ето, че си имаме вкусно свинско задушено с грах в тенджера под налягане....
Агнешко задушено капамаАгнешко задушено капама
Нарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките. Залейте със студена вода...

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
50
45
30
20
10
Дай твоята оценка: