Борш със сирене

MarianaMariana
Новак
688
6
24/07/2018
"По-вкусен от класическия вариант и толкова лесен, че няма да се стърпите да не го приготвите още сега "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци с изключение на доматите се нарязват на ситно и се слагат да се варят в подсолена вода.

Когато омекнат, в друг съд запържваме за кратко брашното, прибавяме червения пипер и настърганите домати. Запържваме до поизпаряване на водата, след което разреждаме с малко от зеленчуковия бульон.

Добавяме запръжката към останалите зеленчуци и варим борша на тих огън до готовност. Преди да свалим от огъня подправяме със ситно нарязан магданоз.

Боршът се застройва с натрошено сирене, размито във вряло прясно мляко и се поднася топъл.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар