Edin.bg»Избрани Колекции»Постен Борш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постен борш с много зеленчуциПочистете и наситнете зеленчуците. Прясното зеле нарежете на тънки лентички.
Загрейте олио в тенджера и задушете всички зеленчуци (без чесъна и...
Домашен борш
Изсипете нарязаното прясно зеле в кипящия бульон и варете 15 мин.
Добавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре...
Богат зимен боршЗагрявате олиото и запържвате до златисто ситно нарязания лук. Зачервявате с червения пипер и размитата доматена салца.
Разреждате запръжката...
1
Борш със сирене
Всички зеленчуци с изключение на доматите се нарязват на ситно и се слагат да се варят в подсолена вода.
Когато омекнат, в друг съд запържваме...
Зимен руски борш
Най-подходящото месо за приготвяне на зимен борш е това от гърдите.
Нарязваме месото на дребни парчета и го варим в подсолена вода до полусваряване...
Летен руски борш
Подберете месо, което е тлъсто. Залейте го с вода и го оставете да ври на тих огън, като от време на време отпенвате. Пуснете дафиновия лист при месото...
Студен зеленчуков борш
Сварете в подсолена вода обеленото и нарязано на парченца цвекло.
Отделно сварете необелените картофи с малко кимион и след като омекнат, ги обелете...
Борш по московски
Накиснете в студена вода почистените от ципите и мазнината и разрязани на две по средата говежди бъбреци.
Сложете в тенджера обработените бъбреци...
Градинарски борш с картофи
Нарежете моркова, целината и лука, заедно с граха ги задушете в загрята мазнина.
Добавете нарязаната чушка, тиквичка и картофи.
Разбъркайте...
Пролетен борш с агнешко месо
Измийте месото, нарежете го на дребни парчета и го залейте със студена вода. Кипнете и отпенете, ако има нужда. Варете в подсолена вода до омекване...
Постен лападник
Замесете тесто от водата, брашното и солта. Разделете на няколко топки и оставете да си починат за кратко.
Разточете топките и оставете да изсъхнат...
Постен реден рататуй
Наситнете чесъна и го запържете в тиган със загрят зехтин. Добавете доматите на кубчета, щипка сол и захар, поръсете с мащерката.
Гответе на умерен...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: