Edin.bg»Избрани Колекции»Постен Борш

1

Добавяме запръжката към останалите зеленчуци и варим борша на тих огън до готовност....

Оставяме боршът да се свари до готовност и приготвяме застройката.
Преди поднасяне поръсете борша с малко пресен магданоз или черен пипер....

Добавете нарязаните на кубчетата яйца и сметаната, разбъркайте борша, поръсете го със ситно нарязания копър и го сложете в хладилника, докато го поднесете...

Сипете във всяка порция по 1 – 2 с.л. от студената застройка, която сте приготвили от разбито яйце с каймака и поръсете с магданоз и копър готовия борш...

Застройте този борш с яйцата, разбити в киселото мляко, като не забравяте да темперирате застройката. Поднесете със ситно нарязан магданоз....

Замесете тесто от водата, брашното и солта. Разделете на няколко топки и оставете да си починат за кратко.
Разточете топките и оставете да изсъхнат...

Смесваме водата, меда и захарта, кипваме и сваляме от огъня. Когато сместа поизстине, прибавяме орехите, брашното, содата, Канелата и карамфила и...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: