Edin.bg»Избрани Колекции»Борш Оригинална Рецепта

Стрийте жълтъците с горчицата, захарта, солта и хряна и разбъркайте със 100 г квас.
Прибавете дребно нарязаните белтъци, краставици и лук и налейте...

Сипете във всяка порция по 1 – 2 с.л. от студената застройка, която сте приготвили от разбито яйце с каймака и поръсете с магданоз и копър готовия борш...

Добавете нарязаните на кубчетата яйца и сметаната, разбъркайте борша, поръсете го със ситно нарязания копър и го сложете в хладилника, докато го поднесете...

1

Добавяме запръжката към останалите зеленчуци и варим борша на тих огън до готовност....

Сверете сироп за около 15 мин. и оставете да се охлади. После се замете с тестото за домашните сладки.
Смесете в съд едно яйце, един белтък, кравето...

Водата и олиото се слагат в тенджерка да заврат. След завирането добавяме солта и содата и отнемаме от котлона.
Добавяме брашното и разбъркваме...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
50
44
30
21
10
Дай твоята оценка: