Edin.bg»Избрани Колекции»Класически Зеленчуков Борш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Студен зеленчуков боршСварете в подсолена вода обеленото и нарязано на парченца цвекло.
Отделно сварете необелените картофи с малко кимион и след като омекнат, ги обелете...
Домашен борш
Изсипете нарязаното прясно зеле в кипящия бульон и варете 15 мин.
Добавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре...
Борш със сирене
Запържваме до поизпаряване на водата, след което разреждаме с малко от зеленчуковия бульон....
Зимен руски борш
Най-подходящото месо за приготвяне на зимен борш е това от гърдите.
Нарязваме месото на дребни парчета и го варим в подсолена вода до полусваряване...
Летен руски борш
Подберете месо, което е тлъсто. Залейте го с вода и го оставете да ври на тих огън, като от време на време отпенвате. Пуснете дафиновия лист при месото...
Борш по московски
Накиснете в студена вода почистените от ципите и мазнината и разрязани на две по средата говежди бъбреци.
Сложете в тенджера обработените бъбреци...
Богат зимен боршЗагрявате олиото и запържвате до златисто ситно нарязания лук. Зачервявате с червения пипер и размитата доматена салца.
Разреждате запръжката...
1
Градинарски борш с картофи
Нарежете моркова, целината и лука, заедно с граха ги задушете в загрята мазнина.
Добавете нарязаната чушка, тиквичка и картофи.
Разбъркайте...
Пролетен борш с агнешко месо
Измийте месото, нарежете го на дребни парчета и го залейте със студена вода. Кипнете и отпенете, ако има нужда. Варете в подсолена вода до омекване...
Постен борш с много зеленчуци
Почистете и наситнете зеленчуците. Прясното зеле нарежете на тънки лентички.
Загрейте олио в тенджера и задушете всички зеленчуци (без чесъна и...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: