Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Класически Кекс
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически Кекс

Класически Кекс

Открий всички 48 авторски предложения относно класически кекс в Edin.bg.
Пилешки кексПилешки кексСваряваме пилето и го обезкостяваме внимателно. Смиламе месото или го нарязваме на съвсем ситно. Разбъркваме го с наситнения лук, добре измития...
Кола кексКола кекс
Оставяме готовия кекс с газирана напитка да изстине и го обръщаме в чиния. Поръсваме го с пудра захар. Рецептата за кекс е изпълнена!...
Кекс с глазураКекс с глазура
Намажете изпечения кекс с глазурата....
Постен лимонов кексПостен лимонов кекс
Разбъркайте меда с водата, прибавете олиото, захарта, содата, смлените орехи, настърганата лимонова кора, сока от лимона, канелата и счукания карамфил...
Постен орехов кексПостен орехов кекс
Смесваме водата, меда и захарта, кипваме и сваляме от огъня. Когато сместа поизстине, прибавяме орехите, брашното, содата, Канелата и карамфила и...
Нисковъглехидратен кето кексНисковъглехидратен кето кекс
Оставяме нашия нисковъглехидратен кето кекс да се стегне за 3-4 часа и след това сервираме....
Двуцветен дунапренен кексДвуцветен дунапренен кекс
Дунапренения кекс ще го направим в два цвята, като половината смес изливаме в предварително намаслена и набрашнена форма за кекс....
Турски Плачещ кексТурски Плачещ кекс
Украсата на турския плачещ кекс е по избор. Източник: Resul Merve - Кулинарна мрежа...
Постен шоколадов кексПостен шоколадов кекс
Охладете и украсете шоколадовия кекс по избор. Постният шоколадов кекс е чуден!...
Вкусен морковен кексВкусен морковен кекс
Вкусният морковен кекс е готов....
Мързелив солен кексМързелив солен кекс
Изпечете соления кекс до готовност - около 40 минути. Мързеливият солен кекс е готов....
Кето солен кексКето солен кекс
Печете соления кекс до готовност. Извадете и охладете върху решетка, нарежете на парчета и поднесете. Кето соленият кекс е готов....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: