Edin.bg»Избрани Колекции»Класически Тиквеник


Загрейте фурната на 160-170 градуса и изпечете тиквеника до готовност. Охладете и поръсете с пудра захар.
Тиквеникът с орехи и грис е чуден....

Щом е готов, оставете да изстине, поръсете тиквеника с орехи и канела с пудра захар и сервирайте....

Отгоре залейте тиквеника с млечната заливка.
Печете до готовност.
Сиропираният тиквеник с прясно мляко е много вкусен....

Така подредения тиквеник намажете леко с масло. По желание поръсете със захар....

Печете тиквеника в предварително загрята умерена фурна до готовност.
Сполучливият тиквеник по селски е чуден!...

Сложете приготвения тиквеник в предварително загрята на 180 °C фурна за около 60 минути....

Поръсете сглобения тиквеник с олио и сложете в загрята на 190 градуса фурна.
Печете тиквеника до готовност....

Залейте изстиналия тиквеник с топлия сироп.
Най-вкусният тиквеник за Бъдни Вечер се оставя да се напои хубаво и тогава се поднася....

В сезона на тиквата опитайте непременно и нашия тиквен чийзкейк, класическия тиквен пай или тази вкусна крем супа от тиква....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
52
47
30
20
10
Дай твоята оценка: